OM OSS


Vi er et firma som driver med utleie av betongarbeidere. Selv om det ikke er så lenge siden vi startet, så har vi masse erfaring innen betongarbeid. Grunnleggerne i MK Betong startet i betongfaget i 1997, og har siden kun jobbet i denne bransjen. Her hos oss finnes det masse erfaring og god kunnskap innenfor forskaling, armering og støpe-arbeid. Det er derfor vi kun har valgt å levere mannskap innenfor dette faget. Kontakter du oss så kan du være sikker på at du møter noen som skjønner hvilket mannskap du trenger. Har du for eksempel bestilt en jern-binder, så er det akkurat det vi leverer. 

Målet vårt er å bli en seriøs leverandør av bemanning til alt av betongarbeid på større anlegg. Vi er straks ferdig med betongarbeidet på Salmon Evolution, landbasert matfiskanlegg på Bud, og er derfor på jakt etter å få plassert mannskap på nye prosjekt. 

Her har våre karer vært med på å støpe 14000 m3 betong og brukt ca. 1500 tonn med armering. 

Vi har for tiden 10 mann i arbeid, men vi har mulighet for å få tak i flere ved behov. Vi har også et utrolig bra gulv-støper lag hvis det skulle være av interesse. 

Ved utplassering på deres byggeplasser leverer vi vår KS til prosjektleder. Der ligger alt fra attester, bekreftelse på lønn, arbeidskontrakter og kontakt info slik at vi sikrer begge parter. Vi leverer fagkyndige arbeidere med bred erfaring fra norsk byggeskikk og kultur. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat om betongarbeid.

Våre ansatte

Adam Blasinski

Ariel Zaliwczak

Damian Bracik

Jaroslaw Krowinski

Krystian Kubiak

Maciej Michon

Marcin Pietuszak

Marek Brack

Miroslaw Olczyk

Piotr Mikucki

Her har noen av karene i MK Betong støpt nok et gulv. Og resultatet er som alltid utrolig bra. Dyktige karer som alltid er like godt humør. 

Våre grunnverdier er enkle.

- Ærlige og etterrettelige.


Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale og vurdering vedrørende ditt prosjekt. Vi har i dag 10 faste ansatte og kan raskt bemanne opp ved stor etterspørsel og langvarige kontrakter .